O nama

O nama

InterCut Medical Care društvo za zdravstvenu djelatnost utemeljeno 2016. pruža usluge medicinskih konzultacija, prevencije i liječenja ne-hitnih akutnih i kroničnih stanja, bolesti i ozljeda, u komfornom okruženju vlastitog doma.

Naziv InterCut Medical Care sinonim je za trijažne dijagnostičke i terapijske postupke koji za cilj imaju dostupnu i učinkovitu medicinsku skrb, vođenje kroz sve faze liječenja, uzimajući u obzir individualne preferencije, psihičke i fizičke mogućnosti, uz minimalno narušavanje osobnih rutina. InterCut Medical Care pruža usluge primarne razine liječenja, odmah nakon pojave prvih simptoma, kako bi se na vrijeme procijenila potreba i eventualno donijela odluka o nastavku liječenja u specijalističkim sekundarnim ili tercijarnu ustanovama privatnog ili javnog Nacionalnog zdravstvenog sustava.

U InterCut Medical Care prepoznajemo da je vrijeme najvažniji resurs, stoga naši liječnici brinu o točno određenom broju obitelji kako bi sve usluge bile maksimalno dostupne i izvršene u optimalnom vremenu. Posebnu pozornost posvećujemo izgradnji odnosa i povjerenja između pacijenta i liječnika. Različiti modeli concierge kućnih posjeta liječnika omogućuju dostupnost zdravstvene skrbi prilagođenu vašim potrebama.

Misija

Trijažni dijagnostički i terapijski postupci koji za cilj imaju dostupnu i učinkovitu medicinsku skrb, vođenje kroz sve faze liječenja, uzimajući u obzir individualne preferencije, psihičke i fizičke mogućnosti, uz minimalno narušavanje osobnih rutina.

Vizija

Naša vizija je omogućiti da liječnička zdravstvena skrb bude uvijek dostupna i pravovremena, te pozitivno iskustvo gdje proces liječenja ne predstavlja dodatan stres ili nelagodu.

Consierge kućne posjete liječnika omogućuju najvišu razinu personalizirane brige za zdravlje, od konzultacija o preventivnim mjerama za očuvanje zdravlja do organizacije sofisticiranog specijalističkog liječenja. Svi postupci prilagođeni su željama i potrebama pacijenata

InterCut Medical Care Tim

Hrvoje Lisak

Hrvoje Lisak,
dr.med. MBA,

osnivač, direktor

Navodnici

“Personalizirana i uvijek dostupna liječnička skrb u vlastitom domu sve je češći izbor pacijenata koji zbog posla, diskrecije ili ograničenog vremena žele minimalno narušavanje privatnosti i osobnih rutina. Vjerujemo da će concierge kućne posjete liječnika, kao i u ostalim razvijenim zemljama, postati uobičajeni model pružanja individualnih zdravstvenih usluga.”

Dr.sc. Diana Špoljar, dr.med.

Specijalistica hitne medicine.

Navodnici

„Biti liječnik nije posao, to je privilegija.“

Petar Pekić

Petar Pekić, dr.med.

Specijalist interne medicine, subspecijalist kardiolog.

Navodnici

„Paracelsus: „The art of medicine has its roots in the heart“. Umjetnost medicine korijene ima u srcu-prije svega jer volim svoj poziv.“

Sandro Zurak

Sandro Zurak, dr.med.

Voditelj edukacija iz područja hitne medicine.

Navodnici

„Medicus curat, natura sanat. Liječnik liječi, priroda ozdravlja”.

Petar Pekić

Monika Žepić, dr.med.

Instruktorski kandidat EPALS tečaja - napredne mjere održavanja života djece i novorođenčadi.

Navodnici

„Medicina je samo za one koji ne mogu zamisliti da rade bilo što drugo, kako bi uvijek bili tu kad je najpotrebnije.“